Meest gestelde Vragen.

Meest gestelde Vragen.

Waarom bij u een Website ?

Ik zie elk project als een unieke creatieve uitdaging. Daarnaast is het een aanvulling op mijn kleine pensioen en is alles tegen kostprijs met een kleine vergoeding voor mijn tijd. Daarom krijgt u bij mij altijd een persoonlijke behandeling en creëer ik voor u een website in uw eigen huisstijl. Natuurlijk krijgt u een volledig responsive website, om uw gebruikers de beste ervaring te bieden. Daarnaast is het ook positief voor uw online vindbaarheid en uw marketing opbrengsten. Daarnaast ben ik zeer flexibel en kan ik een website maken voor vrijwel iedere branche en verschillende budgetten.

Wat kost een Website ?

De kosten voor een eigen website zijn afhankelijk van veel factoren. Uit hoeveel pagina’s moet de website bestaan? Wordt het materiaal digitaal door u aangeleverd? Wilt u dat ik de teksten en het beeldmateriaal voor uw website verzorg? Gaat het om een eenvoudige ‘statische’ website of een database-gestuurde ‘dynamische’ site? Dit zijn een aantal factoren die meespelen in de kosten bij het maken van een website.Om u te helpen een idee te krijgen welke kosten gemoeid zijn met de ontwikkeling van een website kunt natuurlijk ook altijd geheel vrijblijvend contact met mij opnemen om uw wensen te bespreken en direct een globale kostenindicatie voor uw website te krijgen. Ik lever een Website voor bijna elk budget. Vanaf 100 Euro, ( dat is wel zonder Domeinnaam en Hosting kosten ) Domeinnaam is meestal voor .nl Gratis en Hosing vanaf 0.45 Euro per maand.

Een Website vanaf 100 Euro ?

Wat krijgt u voor die 100 Euro.

  • Een professionele zoekmachinevriendelijke  ‘One Page’ site die je bezoekers kort en krachtig laat zien wat u te bieden heeft.
  • Of een website met meerdere pagina`s (5)
  • Volledig Responsive website. ( Past zich aan aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Of dit nu een desktop monitor is, een tablet, of een smartphone.
  • Een basis layout, met uw logo. Kleur in overleg. Met Responsive Design
  • Een handig CMS systeem waarmee u de site kunt bijhouden. (met enige kennis )
  • Basis Contactformulier.
  • Koppelingen met Social Media. Embedden van uw Facebookpagina.
  • Een online fotogalerie.
  • Hulp bij de plaatsing van uw teksten en foto’s!
  • Twee uur extra hulp als u er niet uitkomt.
Wat kost Hosting ?

Voor Hosting heeft u ook een Domeinnaam nodig, afhankelijk van welk hosting pakket u neemt is in de hosting pakketen vanaf 3.99 € per maand een .nl domeinnaam gratis. Voor b.v een Starter pakket betaald u 0.45 € per maand alleen komen daar wel de éénmalige jaarlijkse kosten bij voor de domeinnaam .nl kost 4.99 € , .com kost 9.99 € en .eu kost 1.95 € (dit zijn een paar voorbeelden voor meer informatie klik deze link.

Waarom geen andere Hosting ?

Hosting4ever is gespecialiseerd in WordPress en WordPress hosting zodat u geniet van de snelste en beste WordPress hosting.

Daarnaast bevat het controlepaneel Plesk een WP Toolkit. Met deze toolkit kunt u uw website beheren: plugins updaten, kwetsbaarheden vermijden tot uw website klonen en back-ups terugzetten. Alles op één plaats. Snelle en goede helpdesk en vele andere voordelen. 

Hoelang duurt het ontwikkelen van een website ?

Afhankelijk van wat voor Website u wilt hebben en wat ik moet doen (zoals text en foto materiaal) wordt dat door u aangeleverd of moet ik daar voor zorgen? Er spelen meer factoren een rol bij het maken van een goede Website, maar u moet uitgaan van 1 tot 3 weken . Een simple website is al mogelijk in één dag. Bij hele ingewikkelde Websites of Webwinkels kan dit oplopen tot meerdere weken.

Kan ik zelf mijn website beheren ?

Ja dat is mogelijk, als ik uw website oplever, krijgt u ook de inlog gegevens voor de beheertool (WordPress) van uw website. Daarmee kunt u zelf inloggen en wijzigingen doen. Bijvoorbeeld als u een nieuw logo heeft of een nieuw blog of product wilt toevoegen. vergeet alleen niet dat het beheren vereist wel enige kennis en tijd. En dat is vaak juist het probleem zeker als je pas start met je nieuwe onderneming heb je daar ook meestal geen tijd voor en vergeet niet een Goede website moet wel worden bijgehouden. Omdat ik WordPress, Elementor Pagebuilder ,Oxygenbuilder en een eigen programma gebruik zijn de pagina’s visueel te wijzigen en aan te passen, DIT IS NIET MOGELIJK MET MIJN EIGEN PROGRAMMA, dan kan alleen ik wijzigen. Voor meer info hierover stuur dan even een Email A.U.B

Wat gebeurd er met mijn gegevens ?

Uw gegevens worden opgeslagen in een beveiligde omgeving bij Hosting4ever. We zullen uw gegevens niet verkopen, verhandelen of delen met organisaties of individuen die niet met deze dienst te maken hebben. Voor meer informatie kijk op de Privacy pagina.

Zijn er verborgen kosten ?

Nee, verborgen kosten zijn er niet. Zodra u voor mij kiest krijgt u van mij alle kosten door. Er zijn alleen extra kosten verbonden als u betaalde plugins nodig heeft. De betaalde plugins die ik gebruik ( zoals Elementor Pro en Oxygenbuilder ) die zijn volledig gratis en inbegrepen bij het maken en gebruik van uw website.

Waarom Website onderhoud ?

Vooral in de online wereld verandert alles snel. Door uw website of webshop te onderhouden, zorgt u ervoor dat deze goed blijft werken. Uw website blijft snel én veilig: voor u en uw bezoekers. Dat is nodig om uw doel te bereiken.

Website onderhoud is als een bij het onderhoud van uw auto of fiets. onderhoud u deze niet niet dan stopt die er ook een keer mee. Het internet verandert snel en dus moet uw website meegaan. Doet u niets, dan werken plugins ineens niet meer , een verouderd thema of een veel te lange laadtijd. Houd u het onderhoud bij, dan blijft u altijd goed bereikbaar voor uw klanten. Dat onderhoud kan ik voor u uit handen nemen. Onverhoopt toch tegen problemen aanlopen? Dan kan ik het herstel voor u regelen. Voor meer informatie over onderhoud stuur even een Email.

Is mijn website veilig ?

Ook de veiligheid is goed geregeld. Al mijn websites krijgen standaard een zogeheten SSL certificaat. Daaraan kunnen bezoekers van uw website zien dat die veilig is. Uw website is hierdoor ook te bereiken via b.v https://www.uwdomeinnaam.nl.